0
BT_344842 Classe 300EOS with Netatmo - Notranja enota domofona - BT_344842 Classe 300EOS with Netatmo - Notranja enota domofona - BT_344842 BT_344842 Classe 300EOS with Netatmo - Notranja enota domofona - BT_344842

Classe 300EOS with Netatmo - Centralna enota za pametni dom in domofone - BT_344842 « Nazaj

Bar koda: 8005543677513
Šifra SKU: 344842
Naša šifra: 344842
OutOfStock
577,74 €
577,74 €
-0%
Ni na zalogi
Dobavljivost: približno 14 dni
kom

Podrobnejši opis

Bticino Classe 300EOS with Netatmo je prva notranja domofonska enota na svetu z vgrajenim glasovnim pomočnikom Amazon Alexa, ki omogoča glasovno upravljanje, prejela pa je tudi nagrado Design award 2021.

Izjemna povezljivost fiksnih domofonskih video enot z mobilnimi napravami preko Wi-Fi/ethernet vmesnika omogoča dvosmerno komunikacijo z obiskovalcem, ki ga lahko vidite in mu odprete vrata na daljavo, tudi ko vas ni doma.

Podrobnejši opis

Enostavno in intuitivno upravljanje množice funkcij

Bticino Classe 300EOS with Netatmo je 2-žična WiFi prostoročna video notranja enota, ki se lahko pohvali z vgrajenim glasovnim pomočnikom Amazon Alexa, 5-palčnim navpičnim LCD zaslonom na dotik in video odzivnikom za vhodna vrata.

Ko imate polne roke dela s kuhanjem in pospravljanjem, vam Alexa olajša opravila in omogoča preživljanje časa z družino brez motečih opravil.

Bticino Classe 300EOS with Netatmo je opremljen s tipko za odpiranje ključavnice in kapacitivnimi tipkami za nadzor glavnih funkcij video vhoda, ki omogoča:

  • prostoročno komunikacijo,
  • aktivacijo zunanje enote/kroženje kamere in
  • aktiviranje hitrih dejanj, ki jih najpogosteje uporabljate (npr. dodatne ključavnice, nadzor luči na stopniščih, domofon).

Signalne LED luči pomagajo prepoznati stanje povezave z omrežjem Wi-Fi, nove informacije in obvestila ter možnost izključitve klicev. Z namenskimi kapacitivnimi tipkami ali glasovnim upravljanjem z integriranim glasovnim asistentom Alexa je možna enostavna interakcija. Tako boste zlahka upravljali video nadzor vhoda, funkcije pametnega doma (v kolikor imate tudi druge Bticino/Netatmo produkte), rutine, opomnike itd. Preko zaslona na dotik lahko dostopate do seznama obvestil, priljubljenih video vsebin, varnosti in ukazov za pametni dom (če obstajajo).

Konfiguracija in povezljivost

Napravo je potrebno konfigurirati s fizično integracijo konfiguratorjev ali neposredno iz menija, kjer je priporočljivo izkoristiti večjo možnost prilagajanja funkcij in pripadajočih besedil. Zahvaljujoč WiFi povezavi je možno povezati video vhodno enoto z aplikacijo Home + Security (na voljo za Android in iOS). Ta aplikacija omogoča uporabo glavnih funkcij video notranje enote (sprejem klica, odpiranje ključavnice, prikaz časovnice dogodka in aktivacija zunanje enote/kroženje kamere.

Prek aplikacije Home + Security je možno tudi upravljanje izdelkov ponudbe Netatmo Security (zunanje in notranje kamere, senzorjev za vrata in okna, notranji alarm, detektor dima). To omogoča hitro in enostavno vzpostavitev pametnega varnostnega sistema.

 

Naprava omogoča tudi upravljanje tako BUS SCS kot Zigbee Smart Home rešitve brez dodajanja namenskih prehodov -  namestitev je stenska z vključenim nosilcem. Z namenskim priborom BT-344844 omogoča povezavo preko RJ45 ethernet vmesnika ali preko WiFi. Dimenzije enote so dostopne na tej povezavi.

Lastnosti

  • kompatibilna z vsemi zunanjimi domofonskimi enotami Bticino, povezljiva s pametnim telefonom, na katerega se preusmeri poziv z zvonca,
  • prek telefona lahko obiskovalca pred vrati vidite, slišite in se z njim pogovarjate, podpira tudi ogled zgrešenih pozivov v času odsotnosti,
  • kompatibilna z varnostnimi elementi Netatmo-pro (zunanje in notranje kamere, detektorji dima/CO),
  • uporaba kot dostopna točka Bticino pametnih rešitev »with Netatmo« in »MyHome«.
  • omogoča prostoročno komunikacijo z osebo pred vrati ali med različnimi notranjimi enotami/etažami,
  • možnost povezave z etažnim pozivom (v primeru večstanovanjskih objektov, ko je pri glavnem vhodu domofon, pred vrati v stanovanje pa zvonec, ali v primeru domofonske zunanje enote in klasičnega zvonca hkrati),
  • 6 različnih melodij zvonjenja,
  • notranjo enoto je možno poklicati z mobilnega telefona (primerno, ko so otroci sami doma in še nimajo telefona ali v primeru zagotavljanja dosegljivosti starejših oseb),
  • enostavna namestitev (2-žilna povezava),
  • načrtovane so mnoge posodobitve z dodatnimi funkcionalnostmi,
  • primerna za uporabo tako v hišah, kot v večstanovanjskih objektih (v tem primeru je potrebno dodatno napajanje).

Opis

✔️ prva notranja domofonska enota na svetu z vgrajenim glasovnim pomočnikom Amazon Alexa, ki omogoča glasovno upravljanje,
✔️ omogoča povezavo z mobilnim telefonom (dvosmerna komunikacija z obiskovalcem pred vrati, katere lahko odprete na daljavo tudi, ko ste zdoma),
✔️ podpira ogled zgrešenih pozivov v času odsotnosti,
✔️ kompatibilna z Netatmo produkti, ki povečujejo varnost (zunanje in notranje kamere, senzorji za vrata in okna, notranji alarm, detektor dima ipd.),
✔️ kompatibilna z Bticino pametnimi rešitvami, ki vam olajšajo vsakdan in povečajo kvaliteto bivanja
✔️ enostavna namestitev (2-žilna povezava),
✔️ primerna za uporabo v hišah, v poslovnih in večstanovanjskih objektih,
✔️ produkt uspešnega, kreativnega in razvojno usmerjenega podjetja Netatmo,
✔️ dobitnica nagrade Design award 2021.

© Comfort-el. Spletna trgovina Shopamine. Nastavitve piškotkovMoji podatki

Na spletni strani Comfort-el poleg obveznih piškotkov uporabljamo še analitične in oglaševalske piškotke ter piškotke družbenih omrežij.

V kolikor s tem soglašate, vas prosimo da kliknete na gumb "POTRJUJEM". Za natančen opis in nastavitev rabe posameznih piškotkov, kliknite na gumb NASTAVITVE PIŠKOTKOV.

×
Upravljanje s piškotki na spletnem mestu Comfort-el
Obvezni piškotki

so piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočil v komunikacijskem omrežju ne bi bil mogoč. Ti piškotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na naši spletni strani. Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje. Za njihovo uporabo nismo dolžni pridobiti soglasja.

Analitični piškotki

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Oglaševalski piškotki

Vtičniki in orodja tretjih oseb, uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Če se z uporabo teh posameznik ne strinja, se piškotki ne bodo namestili, lahko pa se zgodi, da zato nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Piškotki družbenih omrežij

Omogočajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omrežjih in si zabeležijo vaše odločitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izboljšano uporabniško izkušnjo. Te piškotke uporabljamo le, če ste ob uporabi spletnih strani prijavljeni v uporabniški račun Twitter, Facebook oziroma Google.

1. Splošno o piškotkih 1.1. Kaj so piškotki

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina sodobnih spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, torej oseb, ki s svojimi napravami katerimi dostopajo določene spletne strani na internetu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom uporabnika, saj lahko v brskalniku, ki ga uporabnik uporablja, hranjenje piškotkov omeji ali onemogoči.

Tudi ob obisku spletne strani in njenih podstrani, ter ob izvajanju operacij na strani, se na vaš računalnik, telefon oziroma tablica, samodejno oziroma ob vašem izrecnem soglasju namestijo določeni piškotki, preko katerih se lahko beležijo različni podatki.

1.2. Kako delujejo in zakaj jih potrebujemo?

Vsakemu obiskovalcu oziroma nakupovalcu je ob začetku vsakokratne uporabe spletne trgovine dodeljen piškotek za identifikacijo in zagotavljanje sledljivosti (t.i. "cookie"). Strežniki, ki jih podjetju nudi podizvajalec, samodejno zbirajo podatke o tem kako obiskovalci, trgovci oziroma nakupovalci uporabljajo spletno trgovino ter te podatke shranjujejo v obliki dnevnika uporabe (t.i. »activity log«). Strežniki shranjujejo informacije o uporabi spletne trgovine, statistične podatke in IP številke. Podatke o uporabi spletne trgovine s strani nakupovalcev lahko podjetje uporablja za anonimne statistične obdelave, ki služijo izboljševanju uporabniške izkušnje in za trženje izdelkov in/ali storitev preko spletne trgovine.

Posredno in ob pridobitvi soglasja, lahko spletna trgovina na napravo obiskovalca oziroma nakupovalca shrani tudi piškotke zunanjih storitev (npr. Google Analytics) ki služijo zbiranju podatkov o obiskih spletnih mestih. Glede zunanjih storitev veljajo pravilniki in splošni pogoji o obdelovanju osebnih podatkov, ki so dostopni na spodnjih povezavah.

2. Dovoljenje za uporabo piškotkov

Če so vaše nastavitve v brskalniku s katerim obiskujete spletno mesto takšne, da sprejemajo piškotke, pomeni, da se z njihovo uporabo strinjate. V primeru, da ne želite uporabljati piškotkov na tem spletnih mest ali jih odstraniti, lahko postopek za to preberete spodaj. Toda odstranitev ali blokiranje piškotkov lahko rezultira v neoptimalnem delovanju tega spletnega mesta.

3. Obvezni in neobvezni piškotki ter vaše soglasje 3.1. Podjetje za uporabo obveznih piškotkov ni dolžno pridobiti vašega soglasja (obvezni piškotki):

Obvezni piškotki so piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočil v komunikacijskem omrežju ne bi bil mogoč. Ti piškotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na naši spletni strani. Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje.

3.2. Piškotki, ki niso nujni z vidika normalnega delovanja spletne strani, in za katere smo dolžni pridobiti vaše soglasje (neobvezni piškotki):

Analitični piškotki

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Oglaševalski piškotki

Vtičniki in orodja tretjih oseb, uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Če se z uporabo teh posameznik ne strinja, se piškotki ne bodo namestili, lahko pa se zgodi, da zato nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Piškotki družbenih omrežij

Omogočajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omrežjih in si zabeležijo vaše odločitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izboljšano uporabniško izkušnjo. Te piškotke uporabljamo le, če ste ob uporabi spletnih strani prijavljeni v uporabniški račun Twitter, Facebook oziroma Google.

5. Kako upravljati s piškotki?

S piškotki lahko upravljate s klikom na povezavo "Nastavitve piškotkov" v nogi spletne strani.

Nastavitve za piškotke pa lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.

V primeru, da želite izbrisati piškotke iz vaše naprave, vam svetujemo, da se držite opisanih postopkov, s tem pa si boste najverjetneje omejili funkcionalnost ne samo našega spletnega mesta, ampak tudi večino ostalih spletnih mest, saj je uporaba piškotkov stalnica velike večine sodobnih spletnih mest.